Acasă Intersecţii Biocriminalistica: istorie și tendințe

Biocriminalistica: istorie și tendințe

124
0

Luni, 19 februarie 2018, începând  ora 13.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași demarează seria de activități derulate sub genericul „Istoria științei”. Elevi de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, coordonați de prof. dr. Lăcrămioara Iordăchescu, vor căuta împreună cu invitații activităților latura surprinzătoare a științelor exacte.

Invitatul acestei întâlniri este expertul în genetică judiciară Bogdan Stoica (șef lucrări la Catedra de Biochimie, UMF Iași), care va vorbi despre istoria și tendințele biocriminalisticii – un domeniu pe cât de fascinant, pe atât de necunoscut.

Pe parcursul acestui proiect, elevii vor descoperi noile valențe ale științei, modul de îmbinare a literaturii cu aceasta, dar și cărțile din colecțiile bibliotecii care tratează subiectele discutate.

Istoria științei” se desfășoară în cadrul proiectului Intersecții al Bibliotecii Județene Iași, care valorifică suprapunerea dintre literatură și diferitele ramuri ale științei și este susținut de universitățile ieșene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here