Acasă Bibliozen Bibliozen: Secretele unui conflict reușit

Bibliozen: Secretele unui conflict reușit

36
0

 

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în colaborare cu Asociația „Om Nou, Conștiință Nouă”- OMNOCON, vă invită duminică, 22 ianuarie 2017, începând cu orele 12.00, la workshopul: Secretele unui conflict reușit, susținut de trainer Gabriela Tașcă.

De ce să vorbim despre conflict? Fiindcă este o parte inevitabilă a vieții! Apare peste tot, creează relații noi, pe unele le modifică – le face să înceteze sau, dimpotrivă, le întărește.

Cu toții ne simțim în alt mod după ce trecem printr-un conflict, ceva se zguduie în noi și apoi relația se reașează, în alt mod.

Cum să îi facem față?

Ce strategii de soluționare a situațiilor conflictuale putem aplica?

Unde puteți aplica ceea ce cunoașteți sau aflați din discuția noastră și, cât de repede puteți folosi informațiile, rămâne să descoperim împreună la întânirea din 22 ianuarie, orele 12.00 -14.00.

Începe anul 2017 lărgindu-ți perspectiva asupra lumii şi a propriei persoane şi, obţine rezultate!

Având peste 26 de ani de activitate în domeniul financiar-bancar, 17 ani de vânzări și 9 ani de training, trainer Gabriela Tașcă a devenit pasionată de domeniul relațiilor interumane.  Pentru că, de-a lungul timpului, a observat că un subiect acaparează din ce în ce mai des interesul oamenilor, s-a gândit să vă propună să discutăm relaxat despre… conflict?

Conflictul este o parte naturală și face parte din evoluția noastră personală și relațională. De ce? Pentru că suntem fiinţe umane, cu dorinţe, idei, atitudini, nevoi, sentimente, comportamente, temperamente şi scopuri proprii; iar când acestea diferă, apare conflictul. De cele mai multe ori are la baza lupta pentru putere sau nevoia de a-l domina pe celălalt.

Conflictele în sine nu sunt o problemă, ci reacţiile noastre faţă de ele. În multe cazuri, cuplurile nu abordează deschis conflictele, pentru că nu i-a învăţat nimeni cum să o facă şi, ca rezultat, conflictele sunt îngropate şi pot ieşi la iveală mai târziu, împiedicând dezvoltarea normală a relaţiei.

Conflictele reușite oferă oportunităţi pentru evoluție!

Proiectul BiblioZen se adresează tuturor membrilor comunităţii interesaţi de informaţii din zona curentelor spirituale contemporane şi se desfăşoară sub forma întâlnirior lunare cu diverse teme din zona practicilor şi sistemelor spirituale, ale dezvoltării şi armonizării personalităţii. Iniţiat în noiembrie 2013, proiectul se află la a patra ediţie şi este coordonat de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” şi psihologul Luminiţa Dana Leonte, Vice-preşedintele Asociaţiei OMNOCON – „Om Nou, Conştiinţă Nouă”.

Vă aşteptăm duminică, 22 ianuarie 2017, la orele 12.00, în Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi“ Iaşi, Galeriile Comerciale Ştefan cel Mare, Nr. 8-10.

Participarea este gratuită. Pentru o mai bună organizare a evenimentului vă rugăm să vă înscrieți completând formularul din linkul de mai jos:

http://evolutieintegrativa.ro/secretele-unui-conflict-reusit/  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here