Acasă Sediul central BIBLIOTECA VIE: atelier de educație nonformală

BIBLIOTECA VIE: atelier de educație nonformală

121
0

           

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași vă invită marți, 7 februarie 2017, între orele 10.00-14.00, la Filiala „Ion Creangă” (Casa Sindicatelor Iași, etaj), la atelierul de educație nonformală BIBLIOTECA VIE din cadrul programului Biblioteca și Societatea.

Evenimentul are loc la inițiativa Fundației Serviciilor Sociale Bethany Iași, iar în cadrul acestuia vom prezenta biblioteca pentru elevii cu merite deosebite, dar cu dificultăţi de natură financiară sau socială din comunitățile Liteni, Vlădeni și Dobrovăț (județul Iași). Sesiunea de informare va fi urmată de atelierul de educație non-formală „Biblioteca Vie”, cu rolul de a dezvolta abilitățile de recunoaştere şi înţelegere a propriilor sentimente, emoţii, păreri, motivaţii, precum şi efectele acestora asupra celorlalţi.

„Biblioteca Vie” este o metodă care dezvoltă abilităţile de comunicare şi relaţionare cu membrii colectivității şi încurajează atitudinile deschise, non-dicriminatorii şi dialogul intercultural, prin faptul că valorifică diferenţele şi particularităţile oamenilor.

Componenta de orientare vocațională a „Bibliotecii Vii” va pune accent pe dezvoltarea personală și orientarea tinerilor în viața profesională de mâine, pentru a-i ajuta să ia deciziile cele mai potrivite privind educația și dezvoltarea profesională, acest lucru fiind posibil prin prezența unor reprezentanți din mediul de afaceri ieșean, care vor îndeplini rolul de Cărți Vii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here