Acasă Sediul central Biblioteca de Sport (11 iulie 2019)

Biblioteca de Sport (11 iulie 2019)

41
0

Biblioteca Județeană Gh. Asachi Iași a desfășurat joi, 11 iulie 2019, o altă activitate de lectură și mișcare în cadrul proiectului de vacanță Biblioteca de Sport (ediția a IV-a), pe esplanada de la CUB (Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 10).

Prima parte a activității a vizat îmbunătățirea ținutei educaționale prin lectură (participanții, exprimându-se liber, au construit un mic discurs literar pe tema promovarea lecturii, în urma explorării cărților preferate de vacanță) pentru ca, în partea a doua a întâlnirii cei prezenți care au considerat sportul – un instrument eficient pentru sănătate și distracție au făcut exerciții fizice (aerobic, fitness și exerciții de relaxare) sub îndrumarea maeștrilor în sport, Mariana și Ionuț Pârju de la Clubul Sportiv Master San Iași alături și de sponsorul din partea Clubului sportiv, Alkaline Water AggDeliveries (apă alcalină pentru sportivi) [https://www.facebook.com/claudiugabriel.ambrogio].

La final, toți participanții încrezători în forțele proprii și al sentimentului de bucurie de a fi împreună cu ceilalți ne-au transmis ca vor reveni la următoarele sesiuni ale proiectului din 22 și 29 august 2019.

Proiectul își propune să experimenteze noi abordări, tehnici și instrumente eficiente pentru participarea comunității (cititori activi și non-cititori) în derularea unor activități-stimulent pentru dezvoltarea și sprijinirea practicării sportului ca metodă de incluziune socială prin educație și lectură.

Biblioteca de Sport 2019 (ediția a IV-a) este implementat în parteneriat cu Clubul Sportiv Master San Iași, Liceul cu Program Sportiv Iași, Școala de Arte „Bel Art” Iași, Clubul Sportiv “Unirea” Iași și Bia Energia Iași/ DJ Kniolla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here