Acasă Sediul central Biblioteca de Prim Ajutor 2018-2019 (ediția a II-a)

Biblioteca de Prim Ajutor 2018-2019 (ediția a II-a)

20
0

Ediția a II-a a proiectului „Biblioteca de Prim Ajutor” (BiblioInfoLife), inițiat de Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu Serviciul Voluntar de Ambulanță (S.V.A.) Iași va desfășura ultima activitate vineri, 14 iunie 2019, de la ora 10,30 la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului – C.S.S. „C. A. Rosetti” Iași (bd. C. A. Rosetti, nr. 11-15). Participanții vor fi copii – beneficiari ai Centrului de Servicii Sociale.

Scopul principal al proiectului este creşterea gradului de promovare şi dezvoltare a unei conduite social-educaționale privind importanța atitudinii preventive a elevilor din județul Iași și a comportamentului în situații de urgență (inundații, incendii, cutremure etc.), precum și informarea și educarea corectă în acordarea primului ajutor.

La finalul sesiunii de informare, elevii participanți vor primi un „Permis de salvator” cu informații esențiale în cazul celor mai frecvente potențiale accidente.

„Biblioteca de Prim Ajutor” este o inițiativă a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași și se desfășoară în parteneriat cu Serviciul Voluntar de Ambulanță (S.V.A.) Iași – Asociația Ambulanța.Life pe parcursul anului școlar 2018-2019, la Filiala „Ion Creangă” și se adresează elevilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani din instituțiile de învățământ preuniversitar din județul Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here