Acasă Sediul central „Biblioteca arborilor”: Colaborare interinstituțională în proiecte – schimb de bune practici

„Biblioteca arborilor”: Colaborare interinstituțională în proiecte – schimb de bune practici

21
0

Miercuri, 6 iunie 2018, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași a organizat activitatea „Biblioteca arborilor”- Colaborare interinstituțională în proiecte – schimb de bune practici, care s-a desfășurat la Liceul Tehnologic „Petru Poni” din Iași.

Accesul la informație, scimbul de bune parctici și experiențe, precum și procesele de transformare a societăţii înregistrate în ultimii ani, tranziţia către o societatea bazată pe cunoaştere și schimbarea sistemelor de industrializare reprezintă noi provocări pentru sistemul de educaţie şi formare profesională, prin asigurarea unei noi calităţi a educaţiei şi formării profesionale în învăţământul profesional şi tehnic.

Considerăm că un rol important îl constituie activitățile ce se derulează în urma parteneriatelor interinstituționale, astfel dobândindu-se un nivel ridicat de cunoaștere și calificare. Capacitatea de colaborare și demonstrare a informațiilor dobândite în școală, dialogul între participanții la manifestări dezvăluie noi valențe ale tinerilor implicați.

Elevii de la profilul „Resurse naturale și protecția mediului”, clasele a X-a, de la Liceul Tehnologic „Petru Poni” din Iași coordonați de prof. Monica Trupină, prof. Marcel Epure, prof. Marlena Sobek și prof. Mihaela Amarandei, au contribuit activ la această întâlnire prin întrebări și opinii personale. Reprezentanții S.C. ApaVital Iași și Agenția pentru Protecția Mediului Iași au punctat momentele importante ale colaborării cu Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here