Acasă Biblio-Școala de pietoni Biblio-Școala de Pietoni la Şcoala Gimnazială „Ion Neculce”

Biblio-Școala de Pietoni la Şcoala Gimnazială „Ion Neculce”

41
0

Luni, 10 aprilie 2017, începând cu ora 10.00 vom face o nouă oprire la Școala Gimnazială „Ion Neculce” Iași, coordonată cu profesionalism de profesor Irina Frunză, directorul unității de învățământ.

Ne vom întâlni cu elevii claselor VII-VIII pentru o activitate de informare în cadrul proiectului Biblio-Școala de Pietoni – ediția a II-a, care vor face cunoștință cu un set de informații vitale pentru viața și siguranța lor rutieră și vor vedea concret care sunt pașii pentru a știi cum să salvezi și să prețuiești viața.

Sesiunile vor fi susținute de către partenerii Bibliotecii Județene: Inspectoratul Județean de Poliție Iași prin Biroul de Analiză și Prevenirea Criminalității și de la Filiala Iași a Societății Naționale de Cruce Roșie din România.

La finalul dezbaterii, elevii participanți vor intra în posesia BIBLIO-PERMISULUI DE PIETON și a materialelor promoționale.

Proiectul este inițiat de Biblioteca Județeană în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Poliție Iași și Filiala Iași a Societății Naționale de Cruce Roșie din România și se derulează în perioada anului școlar 2016-2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here