Acasă Biblio-Școala de pietoni Biblio-școala de pietoni la Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” Iași

Biblio-școala de pietoni la Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” Iași

143
0

Sesiunile de informare interactive din cadrul proiectului BIBLIO-ȘCOALA DE PIETONI (ediția a II-a) continuă miercuri, 15 martie de la ora 10,30 pentru elevii de la Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” Iași alături de părinții acestora și cadrele didactice.

Educație-informare-conștientizare vor fi cuvintele-cheie pentru activitatea în colaborare susținută de partenerii proiectului pe tema prevenirii accidentelor rutiere, acordarea primului ajutor în cazul unor situații extreme cu sfaturi și aplicații precum și modalitățile de petrecere  a timpului liber în siguranță.

Tuturor participanților li se vor elibera BIBLIO-PERMISE DE PIETONI, pliante, materiale informative și promoționale dar și permise de acces în bibliotecă gratuit.

 Proiectul este implementat în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Iași – Biroul de Analiză și Prevenirea Criminalității și Societatea Națională de Crucea Roșie – Filiala Iași și se desfășoară pe parcursul anului școlar 2016 – 2017 în unități de învățământ școlar/liceal din municipiul Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here