Acasă Sediul central Arborii seculari și parcurile dendrologice ale Iașului

Arborii seculari și parcurile dendrologice ale Iașului

15
0

Joi, 30 iunie 2022 de la ora 09.00, Biblioteca  Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Iași, organizează pentru cei care doresc să cunoască câțiva din Arborii seculari ai Iașului o miniexcursie în zona centrală a orașului.

Doamna Ramona Ciobanu, consilier și ecolog în cadrul Agenției de Protecția Mediului Iași, compartimentul Biodiversitate, va face o prezentare documentată legată de copacii foarte bătrâni ai urbei noastre.

Plecarea se va face din fața sediului central al Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iaşi, situat în Galeriile comerciale (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, mezanin) și ne vom întâlni cu participanții pe esplanada de la Cub.

Întâlniri similare vor avea loc coform programului de mai Jos:

  • Vineri 08 iulie 2022 de la ora 00Arborii seculari ai Iașului
  • Vineri 15 iulie 2022 de la ora 00, acțiunea va avea ca subiect Parcurile dendrologice ale Iașului,iar punctul de întâlnire va fi în față la Grădina botanică.

Participarea este GRATUITĂ, dar permisul de intrare este obligatoriu!

Pentru o bună organizare, vă rugăm să vă înscrieți prin telefon, la numărul 0753024405.

Înscrierile telefonice pot fi preluate de luni până joi, în intervalul orar 8.00 – 16.00 și vinerea între orele 8.00 – 13.30.

Vă reamintim că permisul de intrare la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi se eliberează gratuit pentru toate categoriile de vârstă.

 

Activitatea este încadrată în programul: Biblioteca comunitatea proiectul: Intersecții

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here