Acasă Sediul central „America de Nord – de la civilizația amerindiană la zgârie nori”

„America de Nord – de la civilizația amerindiană la zgârie nori”

44
0

Luni, 22 octombrie 2018, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași a organizat în parteneriat cu Facultatea de Biologie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, activitatea Drumețiile unui ornitolog: „America de Nord – de la civilizația amerindiană la zgârie nori”.

Conferențiar dr. Carmen Gache de la Facultatea de Biologie a imaginat un itinerar ornitologico-botanic care a străbătut orașe, muzee de științe ale naturii, universități și a oferit informații inedite despre Ottawa, Ontario, Canada, coborând spre Toronto, Niagara Falls – ambele cascade: cea din parte canadiană și cea americană; am vizitat cu ochii minții zonele importante ale Bostonului și apoi ale New Yorkului.

Doamna Marina Porumb, soprană, voluntară a bibliotecii – a încântat auditoriul cu o scurtă interpretare din George Gershwin și Ernesto Lecuona.

Alături de noi au fost elevii de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Iași, coordonați de profesorii: Irina Diac, Alina Elena Bendescu, Tudorina Andone, Adina Cășuneanu, Oana Sardariu și cei de la Școala gimnazială „Ionel Teodoreanu” îndrumați de prof. învățător Cristina Elena Alexa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here