Acasă Copiii singuri acasă Activitate în cadrul Proiectului „Copiii singuri acasă”

Activitate în cadrul Proiectului „Copiii singuri acasă”

26
0

img_3177

Vineri, 18 noiembrie 2016, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași alături de reprezentantul Secției 4 Poliție Iași – Compartimentul Poliţiei de Proximitate prin agent șef adjunct de poliție, Tudorița Grădinariu au fost întâmpinați de elevii claselor a V-a C și a VI-a A de la Școala Gimnazială „B. P. Hașdeu” Iași pentru o altă activitate de informare educațional-preventivă din cadrul proiectului „COPIII SINGURI ACASĂ” .

Sesiunile de informare interactive derulate pentru elevii de la această unitate de învățământ  alături de studenții-voluntari de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei (Universitatea „Al. I. Cuza” Iaşi), prin Asociaţia E-team Psychology au avut un profund impact pentru cei prezenți, având în vedere și faptul că, voluntarii implicați vor realiza un studiu care va direcționa activitățile de prevenire în scopul identificării riscurilor și vulnerabilităților grupului țintă căruia i se adresează proiectul.

Elevii au primit pliante și fluturași din partea bibliotecii publice și li s-a prezentat într-o formă inedită serviciile oferite precum și toate informațiile necesare eliberării unui permis acces în bibliotecă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here