Acasă Sediul central Să înțelegem ce citim… Povești interactive cu Veselica

Să înțelegem ce citim… Povești interactive cu Veselica

25
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu Asociația Tineri de Succes Iași va desfășura o altă activitate educațională dedicată copiilor în 25 mai 2023, începând cu ora 9,30 la Grădinița cu Program Prelungit nr. 14 Iași coordonat de director, prof. Ana-Maria Irina împreună cu prof. Alina-Andreea Jitariu.

Proiectul a fost dedicat tuturor cititorilor, copiilor, elevilor și familiilor îndrăgostiți de teatru, carte, educație și dezvoltare personală spre cunoaștere și relaxare în timpul liber în spațiul bibliotecii publice sau/și în școli. Un proiect creat care pune în valoare creativitatea copiilor și de a se dezvolta, descoperi, deveni încrezători în ei, de a se aprecia, adapta noului și de a fi ei înșiși. Copiii devin actori alături de personajele preferate!

Teatru interactiv Veselica coordonat de Irina Olariu, co-fondator „Clubul Tineri de Succes” din cadrul Asociației Tineri de Succes Iași este partenerul bibliotecii.

Vă așteptăm pe un tărâm al poveștilor frumoase pentru toate vârstele, al personajelor din cărți, cu păpuși și costume create © Teatru de Păpuși Veselica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here