Acasă Sediul central Om, mediu, alimentație, sănătate. Apa curată și proaspătă ca aliment vital

Om, mediu, alimentație, sănătate. Apa curată și proaspătă ca aliment vital

37
0

Marți, 23 martie 2021, de la ora 10.00, Biblioteca  Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Iași, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iaşi, Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”, SC APAVITAL SA Iași, Liceul Tehnologic „Petru Poni”, Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iaşi, Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi, Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iaşi și Asociația „Idei Pentru Mileniul III” invită elevii claselor de profil să participe la o nouă activitate: „Om, mediu, alimentație, sănătate”.

Sub genericul: „Apa curată și proaspătă ca aliment vital” reprezentanții SC APAVITAL SA Iași vor demonstra sistemele de epurare și tratare a apei prin câteva materiale și scurtmetraje.

Întâlnirea care va avea loc pe platforma Zoom, în mediul online va fi susținută de către agent statal, consilier pentru protecția mediului în sectorul industrial la Agenția de Protecția Mediului Enzkreis / Baden-Württemberg, ing. Dana Cimpoeșu. La finalul întrevederii va avea loc sesiunea de întrebări alături de partenerii de la Agenția pentru Protecția Mediului Iași și Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iaşi, Facultatea de Inginerie Chimică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here