Acasă Sediul central „Om, mediu, alimentație, sănătate”

„Om, mediu, alimentație, sănătate”

117
0

Joi, 28 ianuarie 2021 de la ora 11.00, Biblioteca  Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Iași, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iaşi, Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”, SC APAVITAL SA Iași, Liceul Tehnologic „Petru Poni”, Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” Iaşi, Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi, Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iaşi și Asociația „Idei Pentru Mileniul III” invită elevii claselor de profil să participe la activitatea Om, mediu, alimentație, sănătate.

Atelierul de idei și bune practici se va desfășura sub genericul Necesitatea diminuării risipei de hrană și politicile de zero – deșeuri și va fi susținut de reprezentanta Agenției pentru Protecția Mediului Iași, consilier Dumitrița Picioruș, și invitata Anca Chirilă Gheorghică, fondatoarea Asociației „Mai bine!”.

Întâlnirea va avea loc pe platforma Zoom, în mediul online.  Prin acest proiect, „Om, mediu, alimentație, sănătate”, care se desfășoară sub egida programului Biblioteca și ComunitateaIntersecții, dorim să punem în valoare cărțile de specialitate aflate în colecțiile Bibliotecii  și să oferim elevilor din liceele ieșene și studenților oportunitatea afirmării profesionale și a orientării în carieră, prin cunoașterea și dezvoltarea abilităților de lucru în echipă, în cadrul educației și dezvoltării nonformale oferite de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here