Acasă Filiala „Vasile Alecsandri” Mozaic de Pâinici, Animale, Știință

Mozaic de Pâinici, Animale, Știință

29
0

Copiii prezenți astăzi, 24 august 2023, la Filiala „Vasile Alecsandri” a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași au încheiat seria jocurilor de vacanță desfășurate în acest an la noi.

Până la sosirea tuturor participanților, cei prezenți s-au delectat cu cărțile împrumutate,  ca mai apoi să descoperim împreună jocul copilăriei „Pâinicile”. Acesta s-a desfășurat pe hârtie și a presupus împărțirea celor prezenți în echipe de câte doi. După ce au ascultat cu interes regulile, fiecare jucător s-a apucat de „frământat” bine câte un număr pe care adversarul trebuia să îl ghicească. Participanții au dospit și au copt cu șiretenie și amuzament pâinicile de pe hârtie, unii reușind chiar să și câștige jocul. Ca și data trecută, distracția a continuat cuː ȘTIINȚĂ ȘI INVENȚII – Joc de cultură generală – 100 de întrebări și răspunsuri, ANIMALE – Joc de cultură generală – 100 de întrebări și răspunsuri

Le mulțumim tuturor copiilor pentru participarea consecventă la întâlnirile noastre săptămânale și le urămː „Vacanță plăcută în continuare!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here