Acasă Filiala „Ion Creangă” LANSARE DE CARTE în prezența autorului

LANSARE DE CARTE în prezența autorului

66
0

Palimpsestul de la Colina cu apendice

LANSARE DE CARTE în prezența autorului

 

 

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași și Editura Vasiliana ’98 invită publicul la evenimentul de lansare a cărții Palimpsestul de la Colina cu apendice, scrisă de Dănuț Ivănescu.

Manifestarea va avea loc joi, 23 septembrie 2021, începând cu ora 17.00, la Filiala „Ion Creangă” de la Casa Sindicatelor (Bd. Socola nr. 134), în prezența autorului.

Volumul va fi prezentat de scriitorii Ionuț Bănuță și Dan Doboș.

 

„Aștept cartea lui Dănuț Ivănescu de aproape 30 de ani. Dar cine știe? Poate că de-abia acum e momentul ei. Să ne pregătim așadar să însoțim Puștii Asasini, Tinerii Dawos, Cușmele Verzi, motocentaurii, romayanii, tracinzii, erotomeșterele, pe Devadatta, Omul-Câine-Cu-Mâinile-Lungi și pe mulți alții, în viețile lor purtate prin Al Doilea Imperiu al Tracilor sau la apus, prin ținuturile unde romanii i-au cotropit pe mayași dând naștere romayanilor, sau la răsărit până la Germisara-Tibet, apoi în spațiu, pe Inelul Axayac, locul în care se va refugia omenirea sau ce a mai rămas din ea. Sau ce a devenit, într-o linie temporală care se întinde pe câteva zeci de mii de ani, în cea mai amplă ucronie românească de până acum.” (Michael Haulică)

 

Evenimentul va fi transmis în direct și pe pagina de facebook a bibliotecii: https://www.facebook.com/biblioteca.j.iasi

 

Vă așteptăm!

 

Accesul este permis cu respectarea regulilor sanitare actuale impuse de starea de alertă: mască facială și păstrarea distanței sociale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here