Acasă Filiala „Ion Creangă” IPS Bartolomeu Anania – Chipul studentului român

IPS Bartolomeu Anania – Chipul studentului român

39
0

Liga Studenților din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (LS IAȘI), în calitate de inițiator și Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași, în calitate de partener vă invită la o nouă ședință a Cenaclului Cultural „Aron Pumnul”, care va avea loc joi, 24 mai 2018, de la ora 18.00, la Filiala „Ion Creangă” (Casa de Cultură a Sindicatelor, Bd. Socola, nr. 34).

Nucleul ședinței va fi constituit din activitatea studențească a IPS Bartolomeu Anania, precum și din creionarea câtorva aspecte esențiale ce țin de opera literară a sfinției sale.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți articolul de pe site-ul cenaclului:

http://cenaclu.ligastudentilor.net/2018/04/17/ips-bartolomeu-anania/

Pentru prima dată vor fi prezentate interviuri cu doamna Aspazia-Oțel Petrescu, participant al grevei studențești conduse de către IPS Bartolomeu Anania. Relatările se vor dovedi a fi, cu siguranță, revelatoare pentru crearea unei imagini adevărate a spiritului studențesc din prima jumătate a secolului XX.

Îi încurajăm pe participanți să pregătească întrebări pentru invitatul întâlnirii. Un interval de timp din ședința Cenaclului va fi alocat persoanelor care doresc să împărtășească din creația proprie. Înscrierea creațiilor pentru una din viitoarele ședințe ale Cenaclului se poate face completând următorul formular: https://goo.gl/forms/LRB67OmGaAhoeHGU2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here