Acasă Biblioteca de Prim Ajutor Biblioteca de Prim Ajutor

Biblioteca de Prim Ajutor

175
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași demarează un nou proiect educațional interactiv: Biblioteca de Prim Ajutor, un proiect în parteneriat cu Serviciul Voluntar de Ambulanță (S.V.A.) Iași – Asociația Ambulanța.Life.

Biblioteca de Prim Ajutor se va derula pe parcursul anului școlar 2017-2018, la Filiala „Ion Creangă” (Casa de Cultură a Sindicatelor, Bd. Socola, nr.34) și are ca public țintă elevii cu vârsta între 7 – 18 ani din școlile și liceele din municipiul Iași.

Scopul principal al proiectului este creşterea gradului de promovare şi dezvoltare a unei conduite social-educaționale privind importanța atitudinii preventive a elevilor din municipiul Iași și a comportamentului în situații de urgență, precum și informarea și educarea corectă în acordarea primului ajutor.

Sesiunile de informare vor contribui la conturarea unui bagaj informațional despre tehnici, sfaturi și aplicații practice de acordare a primului ajutor și de comportament corect în cazul unor dezastre.

La finalul fiecărei sesiuni, elevii participanți vor primi un „Permis de salvator” cu informații esențiale care le pot salva viața.

Calendarul activitatilor                   

Descrierea proiectului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here