Acasă Culorile cărţii Exercițiu ALTFEL de Foto-Desen

Exercițiu ALTFEL de Foto-Desen

29
0

Ateliere de stimulare a creativității prin cunoașterea geo-istorică a Iașului

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași  va derula mâine, 3 martie 2017 de la ora 10.00 la Filiala “Garabet Ibrăileanu” ultima activitate Exercițiu ALTFEL de Foto-Desen în cadrul proiectului Culorile Cărții.          

Proiectul este implementat în parteneriat cu Școala Gimnazială „Ion Creangă” Iași reprezentat de profesorul de geografie Cătălina Asiminei și profesorul de desen Octavian Gâdici alături de elevii claselor V-VIII care au participat în decursul unei luni de zile (6 februarie – 6 martie 2017) la viața comunității ieșene prin cultivarea și valorificarea potențialului creativ prin cunoașterea geo-istorică a Iașului oferit prin fotografie și desen.

Elevii au surprins în fotografiile și în lucrările artistice (care vor putea fi admirate mâine la eveniment) fragmente și instantanee geo-istorice ale Iașului (care „îmbrățișează” cuvintele-cheie: bucurie, frumos, inițativă, lectură, prietenie, cunoaștere), vizitând conform calendarului de activități diferite obiective turistice și monumente istorice din orașul nostru.

Inițiativa bibliotecii județene pentru această activitate „Exercițiu ALTFEL de Foto-Desen” subliniază elevilor spiritul de creativitate, cunoaștere, dezvoltându-și astfel capacitățile de redare, reproducere și interpretare proprie a istoriei locale ieșene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here