Acasă Filiala „Garabet Ibrăileanu” Biblioteca de vacanță la Filiala „Garabet Ibrăileanu”

Biblioteca de vacanță la Filiala „Garabet Ibrăileanu”

146
0

Membrii echipei Filialei „Garabet Ibrăileanu” organizează și în acest an ediția de vară a mult-așteptatului „Club de Vacanță”, în perioada 04 iulie – 25 august.

În această vacanță, în afară de întâlnirile cu micii noștri cititori care au loc la sediul Filialei „Garabet Ibrăileanu”,  ne-am gândit să mergem și noi la ei „acasă” și pentru asta am stabilit un program comun cu copiii de la Școala de vară „Home from Home”. Ce vom face? Vom citi, vom dialoga pe tema poveștilor lecturate, vom desena, vom face origami și, desigur, ne vom juca.

Ne dorim ca prin toate aceste activități să oferim copiilor ocazia să se distreze, dar și să învețe într-un mod ludic diferite noțiuni la care să facă recurs ori de câte ori vor avea nevoie, la școală sau acasă.

Știm din anii precedenți că, pentru a le oferi copiilor o alternativă la petrecerea timpului liber în fața calculatorului, biblioteca trebuie să se prezinte în fața lor cu un program  viu, pasionant și mai ales plin de surprize. Prezența copiilor în anii precedenți  la „Clubul de vacanță” ne-a demonstrat că am reușit să facem ceea ce ne-am propus.  Și așa cum e firesc, ne dorim ca și în acest an să găsim noi forme de atragere a lor spre cultura autentică.

Vă așteptăm cu drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here