Acasă Filiala „Ateneu” „Biblioteca de vacanță” (Filiala Ateneu): Ce știm despre credinţă?

„Biblioteca de vacanță” (Filiala Ateneu): Ce știm despre credinţă?

92
0

Cea mai cuprinzătoare definiţie a credinţei a lăsat-o, peste veacuri, Sfântul Apostol Pavel: „Credinţa este adeverirea celor nădăjduite şi dovedirea lucrurilor celor nevăzute” (Evrei 11. 1).  Sfântul Apostol Pavel, spune despre credință că este, mai întâi de toate, darul lui Dumnezeu. Este rodul conlucrării dintre Dumnezeu şi om, dăruită prin harul divin. Credinţa nu poate fi cumpărată sau învăţată. Dumnezeu nu poate fi cunoscut cu mintea, pentru că „lumea, prin înţelepciune, nu L-a putut cunoaşte pe Dumnezeu” (1 Corinteni 1,21).

Atractivul program estival „Biblioteca de vacanță”, inițiat cu succes de Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași, continuă! Săptămâna aceasta Filiala „Ateneu” a avut drept invitat special pe domnul Neculai Dorneanu, preot paroh la Parohia Sf. Mahramă a Domnului și Sf. Mc .Brâncoveni. La activitate au participat prichindeii Grădiniței „Micul Prinț cel Harnic”, însoțiți de doamna educatoare Clara Sanda Rusu.

 Copiii prezenți au fost inițiați în tainele credinței. Ei au participat cu entuziasm și bucurie la această manifestare, fiind antrenați în diverse jocuri, care au scos în evidență rolul important pe care ar trebui să-l aibă părinții în educația moral-religioasă a lor.

 Toți copiii prezenți au primit în dar iconițe și cărți de rugăciuni.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here