Acasă Sediul central Exploratorii de poveste ai vacanței (august 2023)

Exploratorii de poveste ai vacanței (august 2023)

233
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași va desfășura în 25 august 2023 între ora 9.00 – 12.00 o activitate interactivă în aer liber în proiectul: Exploratorii de poveste ai vacanței.

Proiectul vizează un cadru de întâlnire (neconvențională), informare şi interacţiune între membrii organizației interesaţi de lectură, recreere și de petrecere a timpului liber în vacanță. Cercetășia oferă tinerilor ocazia de a deveni agenți ai schimbărilor pozitive și o sursă de inspirație pentru activarea semenilor lor din comunitate.

Partenerul principal în acest proiect este Organizația Națională „Cercetașii României” Membră fondatoare a Organizației Mondiale a Mișcării Scout București – Centrul Local „Constantin Th. Sapatino” Iași. O parte din participanți sunt cercetașii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani (lupișori / temerari) din cadrul Organizației Naționale „Cercetașii României”  București – Centrul Local „Constantin Th. Sapatino” Iași coordonați la nivel local de președinte, Noemi Cuza alături de membrul fondator, Elena Ungureanu. Publicul va fi format și din publicul-cititor și toți cei interesați (copiii, părinți, bunici), având biletul de intrare anume, permisul de acces la bibliotecă.

Pentru o atmosferă de vacanța reușită avem un sponsor al proiectului, anume: SECOM ® Healthcare Group Divizia de Retail Iași care ne va asigura un ceai plin de vitamine, suplimente, produse bio și naturale și alte materiale promoționale.

Vă așteptăm cu drag în Parcul Junimea-Gulliver (str. Costache Negruzzi nr. 4)!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here