Acasă Sediul central Conferința Națională de Psihologie Penitenciară

Conferința Națională de Psihologie Penitenciară

154
0


“Psihologii se diferențiază prin  ceea ce arată și se aseamănă prin ceea ce ascund”

Penitenciarul Iași, prin Serviciul Asistență Psihosocială, în colaborare cu Asociația E-Team Psychology și cu Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza”din Iași, are deosebita plăcere de a vă invita în data de 18 mai 2018, începând cu ora 09.00, la sediul Universității “Alexandru Ioan Cuza”din Iași,în Amfiteatrul “Mihail Kogălniceanu”, Corp A, la prima ediție a Conferinței Naționale de Psihologie Penitenciară.

Organizarea acestui eveniment național se va derula pe parcursul a trei zile, în perioada 18 – 20 mai 2018 și va constitui un bun prilej de a aduce împreună specialiștii din domeniul sănătății mintale într-o abordare integrativă asupra creșterii diversității tehnicilor și intervențiilor psihoterapeutice, psihologice, dar și a altor ramuri tangente actului psihologic asupra ființei umane.

Evenimentul va fi acreditat profesional cu 10 credite de către Colegiului Psihologilor din România, de către una din cele trei Comisii, respectiv:  Psihologie Clinică, Psihologie Organizațională sau de către comisia de Psihologia Apărării și Securității Naționale.

Specialiștii în domeniu care doresc să participe la manifestare, vor completa următorul formular:  https://goo.gl/forms/YZ0BNCrTYTZyUEkl1

Atașăm prezentei invitații, pentru cei interesați și programul  Conferinței.

Pentru informaţii suplimentare desemnăm ca persoană de contact pe dl. Marius BABAN – psiholog în cadrul Penitenciarului Iași, telefon 0332/425865, fax 0232/216700, e-mail: piasi@anp.gov.ro sau dl. Gabriel ZAROJANU  – vicepreședinte în Asociația E-Team Psychology, e-mail: gabriel.zarojanu@gmail.com , sau accesând link-ul http://eteampsychology.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here