Acasă Filiala „Ionel Teodoreanu” Biblioteca de vacanță – Filiala „Ionel Teodoreanu”

Biblioteca de vacanță – Filiala „Ionel Teodoreanu”

23
0

Filiala „Ionel Teodoreanu” a oferit și în această săptămână noi povești și „distracții” utilizatorilor participanți la „Biblioteca de vacanță”.

Ce copil nu își dorește ca perioada de vacanță să treacă foarte încet? Dar, din povestea Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul de Adina Rosetti, am aflat că timpul trebuie să curgă exact așa cum trebuie: „nici prea repede, nici prea încet”.

Și în vacanță trebuie să ne purtăm civilizat. Din când în când este bine să ne reamintim regulile de politețe și atunci ne vine în ajutor Michiela Poenaru cu Cei șapte ani de acasă: codul bunelor maniere pentru copii.

Tropote fermecate: povești cu cai fermecați de Josepha Sherman și filmul Spirit: armăsarul Vestului Sălbatic ne-au ajutat să descoperim calitățile uimitoare ale cailor, în special cât de loiali sunt celor care îi îngrijesc.

Vineri am vizionat filmul Dragonul lui Pete, descoperind aventura unui băiețel orfan pe nume Pete care este găsit în junglă si adoptat. Doar ca Pete are în junglă un foarte bun prieten pe nume Elliot, care se întâmplă sa fie un dragon. Nedespărțiți timp de 6 ani cei doi suferă acum din cauza acestui pas, iar atunci când Elliot și-l dorește pe Pete înapoi, oamenii îi pun acestuia în pericol viața și încearcă să îl captureze.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here