Acasă Ştiri şi evenimente Biblioteca de Prim Ajutor 2018-2019 (ediția a II-a)

Biblioteca de Prim Ajutor 2018-2019 (ediția a II-a)

39
0

Continuăm seria întâlnirilor din cadrul proiectului „Biblioteca de Prim Ajutor” (BiblioInfoLife), inițiat de Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu Serviciul Voluntar de Ambulanță (S.V.A.) Iași în ziua de 12 decembrie 2018, ora 13,00.

Activitatea de informare se va desfășura în Sala de Festivități a Colegiului Economic Administrativ Iași și se va centra pe conturarea unei conduite corecte în cazul dezastrelor şi calamităţilor naturale prin tehnici operative de intervenție în situaţii de urgență și prezentarea ofertei culturale a bibliotecii publice ca alternativă la timpul liber.

La finalul sesiunii de informare, elevii participanți vor primi un „Permis de salvator” cu informații esențiale în cazul celor mai frecvente potențiale accidente.

„Biblioteca de Prim Ajutor” este o inițiativă a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași și se desfășoară în parteneriat cu Serviciul Voluntar de Ambulanță (S.V.A.) Iași – Asociația Ambulanța. Life pe parcursul anului școlar 2018-2019, la Filiala „Ion Creangă” și se adresează elevilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani din instituțiile de învățământ preuniversitar din județul Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here