Acasă Filiala „Vasile Alecsandri” Atinge-ți potențialul! Grup de studiu și autocunoaștere

Atinge-ți potențialul! Grup de studiu și autocunoaștere

103
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași organizează la Filiala „Vasile Alecsandri” atelierul de dezvoltare personalăAtinge-ți potenţialul! Grup de studiu și autocunoaștere”.

Atelierul se desfășoară sub forma unui grup de studiu format din persoane care sunt hotărâte și motivate să facă schimbări eficiente și durabile și este dedicat dezvoltării personale cu sprijin în orientarea profesională. Discuțiile vor porni de la principiile expuse în cartea Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale, scrisă de John C. Maxwell. Atelierul este coordonat de Camelia Ciudin, coach, trainer și public speaker John Maxwell Team.

 

Sesiunile se vor desfășura săptămânal, în fiecare zi de joi, la Filiala „Vasile Alecsandri” a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” (str. Petre Țuțea nr. 7, bloc 911, parter – localizare google maps), începând de joi, 6 februarie 2020, în intervalul orar 17.00 – 18.30. Pentru a demara, grupa trebuie să aibă minimum 7 persoane, maxim 10. Pentru a fi siguri că atingem numărul necesar, veniți cu prietenii. Bonus: o sesiune de coaching celor care au nevoie de sprijin personalizat.

 

Vârsta minimă pentru participanți este de 20 ani.

 

Înscrierile se pot face prin telefon, la numărul 0332 110050 sau direct la sediul Filialei „Vasile Alecsandri” din cartierul Nicolina (str. Petre Ţuţea nr. 7, bloc 911, parter).

 

Participarea este GRATUITĂ, în baza permisului de intrare.

 

Camelia Ciudin, coach, trainer și public speaker John Maxwell Team:

Cele 6 legi pe care le voi dezvolta cu prioritate sunt:

  1. Legea Intenției – Dezvoltarea nu apare pur și simplu de la sine;
  2. Legea Conștientizării – Ca să te dezvolți, trebuie să te cunoști pe tine însuți;
  3. Legea Oglinzii – Trebuie să vezi în tine valoare ca să îți conferi valoare ție însuți;
  4. Legea Consecvenței – Motivația te face să mergi mai departe, disciplina te ajută să te dezvolți;
  5. Legea Designului – Pentru a amplifica dezvoltarea, dezvoltă strategii;
  6. Legea Elasticului de Cauciuc – Dezvoltarea se oprește atunci când nu mai există nicio legătură între locul în care te afli și cel în care ai putea fi.

În limita timpului disponibil de-a lungul sesiunilor sau ca și completare a unora dintre aceste legi, voi aborda într-o oarecare măsură și celelalte legi prezente în carte.

 

Prin înscrierea la acest atelier sunt de acord să fiu contactat, la datele de contact comunicate, pentru a fi informat exclusiv cu privire la acest proiect. Înțeleg că pot cunoaște toate condițiile de prelucrare a datelor personale disponibile pe https://bjiasi.ro/protectia-datelor-personale/. Înțeleg că mă pot adresa oricând Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” pentru retragerea consimțământului dat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here