Acasă American Corner „Predau diversitate la orele mele și elevilor le place!”

„Predau diversitate la orele mele și elevilor le place!”

61
0

diversitate 2

Colegiul Național „Costache Negruzzi” desfășoară, în perioada noiembrie 2016 – aprilie 2016, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Gh. Asachi”, Compartimentul American Corner, Centrul pentru Jurnalism Independent și Inspectoratul Scolar Județean Iași, proiectul Predau diversitate la orele mele și elevilor le place!. Acesta constă în:

  • Organizarea, în data de 13 noiembrie a.c., ora 14.30, unui workshop pentru profesori cu tema: I Am the Other – Strategies in Teaching Diversity, susținut de prof. Cristina Mocanu;
  • Organizarea, în data de 16 noiembrie a.c., ora 11, a unui flashmob de către elevii Colegiului „Costache Negruzzi” cu ocazia și pentru promovarea principiilor asociate Zilei Internaționale a Toleranței, sărbătorită în fiecare an în data de 16 noiembrie;
  • Organizarea, în data de 20 noiembrie a.c., ora 14.30, unui workshop pentru părinți pe tema influenței media în problema diversității (susținut de traineri specializați, alături de prof. Cristina Mocanu).

Vă așteptăm să participați alături de elevi, profesori și traineri la activitățile organizate în cadrul acestui proiect și care se vor desfășura la sediul Bibliotecii Județene „Gh. Asachi”, Compartimentul American Corner.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați:

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași
Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8, Galeriile Ștefan cel Mare și Sfânt, etaj
E-mail: americancorneriasi@gmail.com
Tel.: 0758 804011

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here