Acasă American Corner Eminescu fără frontiere

Eminescu fără frontiere

45
0

Joi, 9 ianuarie 2020, de la ora 13.00, la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iași, Compartimentul American Corner, va avea loc un eveniment special dedicat poetului Mihai Eminescu, de la a cărui naștere se împlinesc anul acesta 170 de ani. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Comunitatea Elenă Iaşi, Filială a Uniunii Elene din România.

Profesor Soultana Arvanitaki, de la Facultatea de Litere – Lectoratul de Neogreacă din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, alături de Athina Tsav de la Comunitatea Elenă Iaşi, Filială a Uniunii Elene din România și împreună cu cei care studiază limba elenă la Iași vor citi din poezia eminesciană în română, engleză și greacă. Cu aceeași ocazie vor fi prezentate cărțile aflate în colecțiile Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” ale unor poeți greci.

Întâlnire are loc în cadrul proiectului „Viață și spiritualitate”, care își propune să faciliteze contactul elevilor de liceu cu diverse zone ale culturii și interconectarea lor, concomitent cu prezentarea ofertei de carte a bibliotecii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here