Acasă American Corner American Corner Events

American Corner Events

212
0

If you were President For a Day, what would you change?

Este aproape imposibil în prezent să întâlnești un român care să nu îi considere vinovați pentru problemele cu care se confruntă zi de zi pe cei de la conducerea țării. Principala noastră dorință este ca lucrurile să se schimbe și cu toții considerăm că dacă am avea ocazia, am schimba situația în bine, am veni cu idei, am găsi soluții.

Ne-am gândit așadar să îi întrebăm pe liceenii ieșeni ce s-ar întâmpla în România dacă, pentru 24 de ore, ar fi în puterea lor să schimbe ceva. Dacă ești elev de liceu și crezi că te-ai descurca de minune în calitate de președinte al României, participă la concursul President for a day și împărtășește cu noi primele schimbări în bine pe care le-ai aduce. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un scurt eseu în limba engleză în care să ne povestești ce ai face tu dacă ai fi pentru o zi președinte. American Corner îi va premia pe cei mai inspirați și creativi trei aspiranți la fotoliul de președinte pentru o zi.

Așteptăm lucrările pe adresa de e-mail iasiamericancorner@gmail.com până pe 20 noiembrie.

Informaţii suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0751769118, pe adresa de e-mail iasiamericancorner@gmail.com sau direct la sediul Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi”, Compartimentul American Corner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here