Acasă Exist, deci mi-e foame! Exist, deci mi-e foame!

Exist, deci mi-e foame!

37
0

banner_nutritie

Tu cum stai cu greutatea? Cât de sănătos mănânci? Care e formula magică pentru a-ţi păstra greutatea ideală? Şi cât de eficiente sunt pastilele şi dietele pe care ţi le recomandă călduros unii sau alţii? Proiectul Exist deci mi-e foame încearcă să îţi răspundă la toate aceste întrebări şi la multe altele, pe care te invităm să le formulezi chiar tu. Îţi va răspunde un specialist nutriţionist, cu recomandări şi sfaturi pertinente şi personalizate.  Începând de sâmbătă, 10 august 2013, eşti invitatul nostru la Seria de ateliere gratuite pe teme de nutriţie şi slăbit sănătos, organizate de Biblioteca Judeţeană “Gheorge Asachi” Iaşi.Îţi poţi alege unul, două sau toate felurile din meniu, în acest caz abuzul nu îngraşă. În afară de specialitățile din meniu, prezenţa la cel puţin un atelier îţi aduce, ca desert, şi o evaluare personalizată a stării tale de nutriţie, pe baza unui chestionar pe care îl completezi la bibliotecă.

Când: atelierele au loc în fiecare sâmbătă, timp de 6 săptămâni, începând cu 10 august 2013, de la ora 11.

Unde: la Biblioteca Judeţeană “Gheorghe Asachi” Iaşi, la sediul central. Dacă încă nu ştii unde ne găseşti, vezi localizarea noastră pe hartă, AICI.

Cum te înscrii: vii la Bibliotecă (ocazie cu care îţi refaci provizia de lecturi pentru concediu) începând de luni, 5 august 2013 şi completezi un formular.  Efectuăm înscrieri pe tot parcursul proiectului, până la terminarea seriei de ateliere. Te poţi înscrie la unul sau mai multe ateliere, în funcţie de ce te interesează.

Cine: atelierele sunt pentru public de orice vârstă, iar acest proiect se datorează, în cea mai mare parte, colaborării voluntare şi susţinute a  specialistului în domeniu, care va modera atelierele şi va oferi evaluările personalizate, nutriţionistul Adina Rusu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here