Acasă Pagina cititorului Anuare, bibliografii

Anuare, bibliografii

2032
0

BIBLIOGRAFIE LOCALĂ

1. Anuarul bibliografic al judeţului Iaşi

2013   2012   2010   2009   2008   2007   2006   2005   2004   2003   2002   2001   2000   1999   1998   1997

2. Apariţii editoriale ieşene

Aparitii editoriale iesene 2016
Apariții editoriale ieșene 2015
Aparitii editoriale iesene 2014
Aparitii editoriale iesene 2013
Aparitii editoriale iesene 2012

3. Instituţii de cultură

Biblioteca Gh. Asachi – publicatii (1955-2004)
Biblioteca Gh. Asachi (1995-2000)
Biblioteca Gh. Asachi (2000-2005)
Teatrul Naţional „V. Alecsandri” (1990-2000)
Filarmonica Moldova (1990-2006)

4. Personalităţi culturale

Academicieni ieșeni – 2014   word2-icon  pdficon1
Dan Mănucă – 70
Nicolae Busuioc – 70
Alexandru Husar – 85
Dimitrie Cantemir

5. Indici de revistă

Dacia literara (1990-2009)
Dacia literară (2000-2009)

6. Alte lucrări

Partide politice – filiale iesene (1990-2000)
Legi decrete hotariri privind judetul Iasi (1999-2006)
Consiliul Judetean Iasi (1999-2006)
Iasi – Relatii internationale (2001-2006)
Iasi – Cernauti 600
Iasi – Efigii culturale

 

BIBLIOGRAFIE TEMATICĂ

Biblioteconomie (2000-2009)
Drept Jurisprudenta (2002-2006)
I.L. Caragiale – centenar
Literatura romana si universala (2000-2005)
Literatura română (2005-2013)
Literatură universală (1998-2013)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here