Acasă Culorile cărţii Europa culorilor – la Biblioteca Județeană

Europa culorilor – la Biblioteca Județeană

136
0

IMG_4974

Astăzi, 9 mai, la Biblioteca Județeană a avut loc o nouă întâlnire a cercului de creație Fantezie și îndemânare printre rânduri de culoare din cadrul proiectului „Culorile cărții”.

„Ziua Europei” (9 mai) și „Ziua păsărilor și a arborilor” (10 mai) au fost sărbătorite de  tinerii învățăcei de la Cercul de Pictură „Voroneț”, coordonați de profesor învățător Cristina Corcaci, prin formă și culoare.

Studenții facultății de Arte Sabina Drânceanu, Bianca Irimia, Alexandra Codreanu, Gabriela Potorac, Andrei  Alupoaiei, Alexandru Păduraru, Cătălin Mihai, Ștefan Diaconu, coordonați de drd. Ana-Maria Aprotosoaie-Iftimi, de la Institutul de Pregătire Psiho-Pedagogică și Consiliere din cadrul Universității de Arte „George Enescu” Iași, au coordonat atelierul de creație. Micii artiști au tras la sorți nume ale țărilor membre ale Uniunii Europene, fiecare ilustrând în viziune proprie una dintre aceste țări.

Copiii au pictat câte ceva deosebit din fiecare țară, așa cum era înscris pe bilete, iar rezultatele artistice au fost prezentate în expoziția numită Europa culorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here