Acasă Sediul central Diplomă de Excelență pentru Dan Nicolae Doboș, directorul Bibliotecii Județene „Gh. Asachi”...

Diplomă de Excelență pentru Dan Nicolae Doboș, directorul Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași

135
0

 

DSC_0013

Astăzi, 4 decembrie 2014, începând cu ora 12.00, în Sala de Festivități a Bibliotecii Județene, membrii Academiei Libere „Păstorel” Iași și ai Asociației Literare „Păstorel” Iași au conferit domnului director al Bibliotecii Județene „Gh. Asachi”, Dan Nicolae Doboș, Diploma de Excelență în semn de recunoștință și apreciere pentru sprijinul în promovarea valorilor culturale ale umorului de calitate. Argumentele care au stat la baza acestui demers au fost aduse de președintele Asociației Literare „Păstorel”, Mihai Batog-Bujeniță, care a subliniat rolul pe care Dan Doboș l-a avut în organizarea primului festival internațional de umor, desfășurat anul acesta în cadrul FIE 2014, cât și pentru deschiderea avută în sprijinirea activităților asociației.

Contextul acestei manifestări este asocierea dintre Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” și Asociația Literară „Păstorel”, în urma unui parteneriat încheiat în anul 2013, care face ca întâlnirile lunare ale membrilor Academiei să se desfășoare în spațiile Bibliotecii Județene Iași.

Membrii Asociației nu s-au dezmințit nici de această dată, iar la finalul întâlnirii au dat citire câtorva epigrame compuse ad-hoc având ca subiect biblioteca, bibliotecarii și directorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here