Acasă Sediul central Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” la GFEST

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” la GFEST

37
0

Participarea Bibliotecii Județene Gh. Asachi la GFEST (22-24 august 2014), ediția a III-a

În perioada 22-24 august 2014, Biblioteca Județeană Gh. Asachi Iași a participat la GFEST 2014, fiind unul dintre partenerii proiectului inițiat de Asociația Studenților Chimiști Ieșeni și finanțat de Consiliul Județean Iași.

Festivalul a avut patru domenii de interes: Artiști, Familie, Sport și ONG, prin care s-a dorit promovarea educației non formale și petrecerea timpului liber într-un mod constructiv pentru tineri.

Biblioteca a fost prezentă cu un stand de carte mobil care s-a dorit să fie amenajat cât mai plăcut publicului prezent, cu schimb de cărți, cu acces la un număr de 110 titluri din fondul informațional al bibliotecii. Cărțile au fost răsfoite, împrumutate și cele dedicate schimbului au avut fluctuație continuă. Publicul a aflat mai multe informații despre programele și proiectele bibliotecii, despre voluntariatul în bibliotecă .

Prezența bibliotecii publice la festival a contribuit din plin la crearea unei piste de comunicare între familii, tineri, ong-uri și artiști.

Mulțumim voluntarilor pentru colaborare, precum şi dumneavoastră, publicului, pentru prezenţa la standul nostru și la GFEST 2014!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here