Acasă Sediul central La Biblioteca Județeană sărbătorim Ziua Europei!

La Biblioteca Județeană sărbătorim Ziua Europei!

36
0

18522_905475816178605_6786815312863855467_n

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în parteneriat cu Centrul de Informare Europe Direct Iași al Asociației pentru Ecologie și Dezvoltare Durabilă și Școala Gimnazială „Veronica Micle” Iași, a organizat astăzi, 8 mai 2015, concursul LECTURA EUROPEANĂ: LA CONTROL PRIN JOC!
Au participat trei echipe formate din elevi ai claselor a IV-a de la Școala Gimnazială „George Călinescu”, Școala Gimnazială „Al. Vlahuță” și Școala Gimnazială „Ion Neculce” din Iași. Tinerii și-au dezvăluit cunoștințele legate de cultura și civilizația statelor europene, precum și resursele de creativitate artistică.
Locul I a fost adjudecat de echipa Școlii Gimnaziale „Al. Vlahuță”, pe locul 2 și 3 situându-se echipele Școlii „George Călinescu” și ai Școlii „Ion Neculce”.
Talentații elevi ai trupei de teatru „CUORE”, coordonați de profesoara Violeta Apătăchioae (Școala „Veronica Micle”), au încântat publicul cu o adaptare a scenetei „Două loturi” de I. L. Caragiale.
Echipele participante au fost premiate cu materiale oferite de către Europe Direct Iași – AEDD Iași și cu cărți de către Editura Princeps Multimedia Iași și Editura Vasiliana 98.
Mulțumim participanților, profesorilor, partenerilor și sponsorilor noștri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here