Acasă Sediul central Ziua Mondială a Cititului cu Voce tare (World Read Aloud Day) ...

Ziua Mondială a Cititului cu Voce tare (World Read Aloud Day) la Școala Primară „Mihail Kogălniceanu” Iași

249
0

1 Februarie 2023 a fost data calendaristică pentru prima sesiune de lectură publică la elevii celor trei clase pregătitoare și o clasă a I-a de la Școala Primară „Mihail Kogălniceanu” – structură a Colegiului Național “Mihai Eminescu” Iași (alături de prof. Laura Hrimiuc, prof. Diana Savu, prof. Mihaela Drăgoi, prof. Daniela Raicu, prof. Daniela Fălcică), unde Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași a marcat Ziua Mondială a Cititului cu Voce Tare.

O zi în care ne amintim la nivel internațional de puterea cuvintelor, a poveștilor, poeziilor dar și de copilăria noastră. O poveste citită la timpul potrivit poate schimba vieți și datorită invitatei de onoare, Irina Olariu, co-fondator al Clubului „Tineri de Succes” din cadrul Asociației Tineri de Succes Iași și a Teatrului de Păpuși Veselica am adus un plus de bucurie, buna dispoziție, educație și un spectacol deschis cititului cu voce tare și din partea micuților participanți.

A venit la spectacolul poveștilor și al poeziei, păpușile special create de Irina Olariu, cărțile de povești, cele ilustrate și poeziile preferate copiilor scrise de: Tudor Arghezi, Ion Luca Caragiale, Petre Ispirescu, George Coșbuc etc.

O atmosferă antrenantă, o descoperire și enumerare a stărilor de veselie și împlinire educațională alături de cei prezenți!

Mulțumim prezenței TVR Iași și a deschiderii către educației de calitate Școlii Primare „Mihail Kogălniceanu” Iași!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here