Acasă Sediul central Ziua Mondială a Cititului cu Voce Tare 2021 – WORLD READ ALOUD...

Ziua Mondială a Cititului cu Voce Tare 2021 – WORLD READ ALOUD DAY – 3 februarie 2021

1164
0

În fiecare an, la începutul lunii februarie, Ziua Mondială a Cititului cu Voce Tare reamintește importanța lecturării poveștilor cu voce tare alături de copii, părinți, bunici. Participanții sunt încurajați să selecteze o carte, să găsească un prieten și să citească cu voce tare.

Indiferent de vârstă, cititul cu voce tare implică existența unui grup de persoane, a unei atmosfere calde și luminoase cu o ceașcă de ceai și o lampă aprinsă. Niciodată nu este prea târziu pentru a ne aduna să depănăm istorioare și snoave care să ajute la dezvoltarea limbajului și la învățarea social-emoțională sau mai bine zis care să ne încălzească sufletele.

Ziua Mondială a Cititului cu Voce Tare 2021

Din Poveștile lui Ion Creangă

Miercuri, 3 februarie 2021, de la ora 10.00 Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi alături de Școala Gimnazială „Ionel Teodoreanu” Iași și Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasă Parascheva” Copou, Iași invită elevii și părinții claselor primare să participe la activitatea „Ziua Mondială a Cititului cu Voce Tare”Din Poveștile lui Ion Creangă.

Doamna Ruxanda Constantinescu și doamna Aurora Antoaneta Cojocaru pensionare de la Căminul „Sf. Cuvioasă Parascheva” Copou și în acea zi „bunicuțe de service”, vor citi împreună cu elevii coordonați de către prof. înv. primar Cristina Elena Alexa și părinții sau bunicii acestora, povestea lui Ion Creangă – „Prostia omenească”.

Activitatea se va desfășura online pe platforma zoom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here