Acasă Sediul central Zi metodică la Biblioteca Municipală Pașcani – 26 ianuarie 2023

Zi metodică la Biblioteca Municipală Pașcani – 26 ianuarie 2023

47
0
Prima Zi metodică din acest an a avut loc joi, 26 ianuarie 2023, la Biblioteca Municipală „Leonard Gavriliu” din Pașcani. Au participat reprezentanții bibliotecilor din localitățile Lespezi, Mircești, Miroslovești, Moțca, Pașcani, Sirețel, Stolniceni-Prăjescu, Tătăruși, Todirești, Valea Seacă, Vânători și membrii Comisiei de coordonare și îndrumare metodică de la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași.
Biblioteca Municipală Pașcani funcționează din luna mai 2020 într-un spațiu nou cu o suprafață de 400 mp și are cca 155.000 de volume. Personalul bibliotecii nu este numeros, încă cu ajutorul voluntarilor s-a reușit împachetarea și rearanjarea în noul spațiu în cinci luni. Biblioteca are toate dotările necesare desfășurării activității în condiții decente: mobilier nou și modern, Centru internet cu acces public gratuit, sală de lectură, catalog electronic de publicații, fond de carte bogat și nu în ultimul rând, personal implicat. Fotografiile vorbesc de la sine.
Tema întâlnirii a fost Identificarea și valorificarea resurselor proprii.
Mulțumim tuturor pentru deschidere și pentru încredere. Toate bibliotecile prezente au primit câte un pachet de cărți publicate la Editura Asachiana a Bibliotecii Județene Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here