Acasă Sediul central Webinar: Lectura – metodă de dezvoltare personală

Webinar: Lectura – metodă de dezvoltare personală

92
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași vă invită vineri, 26 iunie 2020 de la ora 12,00 în sistem on-line pe platforma zoom la o activitate sub forma unui Webinar: Lectura – metodă de dezvoltare personală în cadrul programului Biblioteca și comunitatea.

Invitata noastră,  Ioana Monica Ciolan este psiholog în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași și psihoterapeut specializat în terapia ericksoniană, hipnoză și programare neuro-lingvistică.

Lecturile motivaționale și inspiraționale vor fi cuvintele-cheie ale dialogului ce va fi conturat cu elevii participanți alături de identificarea altor factori-cheie ce contribuie, printre altele, la o dezvoltare a gândirii analitice a tinerei generații – ingredientul esențial al succesului în viața de zi cu zi.

Publicul îl constituie elevii și profesorii coordonatori de la liceele: Colegiul Național, Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri”, Colegiul Economic Administrativ, Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” , Liceul Tehnologic Economic „Virgil Madgearu” și Liceul Teoretic „Miron Costin” din Iași.

Proiectul Viață și spiritualitate promovează dezvoltarea unui mediu de comunicare de natură științifică și educațională în cadrul bibliotecii publice printr-o întâlnire-dezbatere ce reunesc specialişti din diverse domenii de activitate prin facilitarea schimbului de experienţă, cunoaştere şi informaţii către publicul direct interesat.

Acest proiect vizează îmbogăţirea ofertei Bibliotecii cu un cadru de întâlnire, informare şi interacţiune pentru membrii comunităţii interesaţi de curentele spirituale de gândire contemporană. Totodată, urmărim sondarea interesului publicului pentru diverse tematici şi personalităţi din zona curentelor spirituale, pentru a ajusta oferta de carte şi a dezvolta colecţiile Bibliotecii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here