Acasă Sediul central „Vremea ROBOȚILOR” – Istoria

„Vremea ROBOȚILOR” – Istoria

42
0

Sâmbătă, 15 decembrie 2018, la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” – Facultatea de Construcții de Mașini și Management Industrial din Iași – CMMI a desfășurat întâlnirea cu temă cartea, cunoașterea și știința – „Vremea ROBOȚILOR” .

Profesor dr. Cătălin Dumitraș, decanul facultății alături de voluntarii săi a vorbit de istoria roboticii în general și la Iași în special.

Reprezentanții bibliotecii au adus în prim plan cărțile din colecțiile bibliotecii care au ca subiect robotica și ficțiunea.

Activitatea a avut două linii principale: prezentarea roboților realizați de către studenții: Alexandru, Mihai Silviu și Ionel împreună cu profesorii îndrumători și  realizarea unor grupe de lucru, prin care cei mici vor fi inițiați în tainele roboticii.

Laboratorul de robotică va avea loc la CMMI, într-un laborator special creat pentru cei mici, sub coordonarea profesorilor și a studenților voluntari ai facultății.

Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0332110044 și la adresa viorica.ciobanu@bjiasi.ro, până la data de 20 ianuarie 2019.

Mai avem 10 locuri libere. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here