Acasă Sediul central Vară de poveste cu Veselica – Ediția a III-a

Vară de poveste cu Veselica – Ediția a III-a

67
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași va lansa ediția a III-a a Clubului de Povești Distractive: Vară de Poveste cu Veselica.

Proiectul cu specific de vacanță vizează dezvoltarea personalităţii copiilor, vizând latura nonformală a educaţiei, prin stimularea inteligenţei lingvistice şi emoţionale, a abilităţilor de rezolvare a problemelor, îmbogăţirea vocabularului, stimularea încrederii de a exprima liber trăiri şi emoţii, susţinerea exprimării creative prin intermediul scrisului sau a ilustraţiei, stimularea imaginaţiei specifice vârstei (personaje preferate din cărți, păpuși și costume © Teatru de Păpuși Veselica ), într-un mediu plăcut şi lipsit de constrângeri.

Invitata specială a copiilor este Irina Olariu, coordonator © Teatru de Păpuși Veselica Iași.

Calendarul propus în această vară este:

  1. Miercuri, 3 iulie 2024 – ora 16.00, Parcul Junimea-Gulliver (str. Costache Negruzzi nr.4 Iași);
  2. Luni, 8 iulie 2024 – ora 16.00, Parcul Junimea-Gulliver (str. Costache Negruzzi nr.4 Iași);
  3. după 15 August 2024 vor fi stabilite ca dată calendaristică încă două activități – ora 16.00, Parcul Junimea-Gulliver (str. Costache Negruzzi nr.4 Iași).

Vă așteptăm pe un tărâm al poveștilor frumoase (ce se regăsesc și în fondul de carte al bibliotecii https://bjiasi.ebibliophil.ro/ ) pentru toate vârstele, al personajelor din cărți, cu păpuși și costume create © Teatru de Păpuși Veselica.

Publicul va fi format din publicul-cititor și toți cei interesați (copiii, părinți, bunici), având biletul de intrare anume, permisul de acces la bibliotecă. Pot participa cu precădere, copiii cu vârste între 5-12 ani alături de familie.

Înscrierile se pot face la telefon 0753/024405 cât și prin partenerul din proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here