Acasă Sediul central Vară de Poveste cu Veselica – Club al Poveștilor Distractive

Vară de Poveste cu Veselica – Club al Poveștilor Distractive

40
0

Marți, 23 august 2022 Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași a desfășurat ultima întâlnire cu personajele din cărțile preferate în Clubul Poveștilor Distractive: Vară de Poveste cu Veselica.

Invitata specială a copiilor a fost Irina Olariu, co-fondator „Clubul Tineri de Succes” din cadrul Asociației Tineri de Succes Iași și coordonator la Teatrul Interactiv de Păpuși Veselica.

Publicul prezent (cititorii preșcolari și școlari dar și mămici) alături de copiii și adolescenții de la Centrul de Servicii Sociale „C. A. Rosetti” din cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași și împreună cu voluntarii bibliotecii: Raissa Tudose, Teodora Sandu, Alexandra Racu și Cerasela Delianu au participat interactiv la povestea „Veronica și traista fermecată”. Filmul românesc din 1973 este regizat de Elisabeta Bostan, în rolurile principale din film apar: Lulu Mihăescu, Margareta Pâslaru și Dem Rădulescu. Demersul moralizator este învăluit într-o fermecătoare mantie de fantezie, tandrețe și voie bună.

Proiectul de vacanță a fost dedicat tuturor cititorilor, copiilor și familiilor îndrăgostiți de teatru, carte, educație și dezvoltare personală spre cunoaștere și relaxare pe timpul verii în spațiul bibliotecii publice. Un proiect creat pentru a pune în valoare creativitatea copiilor și de a se dezvolta, descoperi, deveni încrezători în ei, de a se aprecia, adapta noului și de a fi ei înșiși. Copiii devin actori alături de personajele preferate !

Teatru interactiv Veselica coordonat de Irina Olariu – un proiect educațional dedicat copiilor în scopul de a redescoperi veselia, bucuria de a fi ei înșiși! Felicitari, Irina Olariu! Mulțumim participanților!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here