Acasă Sediul central „Tradițiile pedagogiei” – Ziua României

„Tradițiile pedagogiei” – Ziua României

39
0

Vineri, 29 noiembrie 2019, de la ora 11.00, desfășurăm la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași alături de Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” Iaşi activitatea „Tradițiile pedagogiei” – Ziua României.

Alături de elevii de la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” din Iaşi, coordonați de profesorii: Irina Zaharia și Eugenia Drișcu vom sublinia o importantă lecție de pedagogie care a propagat uniunea poporului român de-a lungul veacurilor până la Marea Unire din 1 decembrie 1918. Sfântul Apostol Andrei ne-a îndrumat pe căile creștinismului, a cărui principii fundamentale a unit trainic spiritul acestui popor. Discuțiile pe care le vom avea la bibliotecă între cărți vechi și noi, care conțin învățături ce transced timpurile, ne vor ajuta să constatăm căile care converg către ceea ce poate defini termenii propuși.

Acestă întâlnire, care dezvăluie beneficiile unei biblioteci, se desfășoară în cadrul proiectului „Provocările Culturii”, care își propune să faciliteze contactul elevilor de liceu cu diverse zone ale culturii și interconectarea lor, prin comunicare și implicare, concomitent cu prezentarea ofertei de carte a bibliotecii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here