Acasă Sediul central „Toamna Teodorenilor și Cartea” – 100 de ani de la înființarea...

„Toamna Teodorenilor și Cartea” – 100 de ani de la înființarea bibliotecii publice a Iașului (concurs de fotografie cu telefonul mobil)

74
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași organizează, în zilele de 8 și 9 decembrie 2020, ediția a VII-a a Festivalului „Teodorenii”. Activitățile incluse se vor desfășura exclusiv online și se vor înscrie în tematica celor 100 de ani de la înființarea Bibliotecii Județene „Gh. Asachi”.

 

Odată cu sosirea toamnei cu atmosfera ei melancolică, care îmbie la o ceașcă de ceai cald și o carte lecturată lângă fereastra plină de lumina frunzelor ce cad parcă din grădinile îndepărtate ale cerurilor, vă invităm să imortalizați cu camera telefonului mobil un cadru tomnatic din care nu lipsește cartea.

Posibilitățile sunt nesfârșite, iar participanții vor fi limitați doar de propria imaginație!

Se acceptă maxim 2 fotografii făcute cu telefonul mobil (eventual editate), care vor fi trimise pe adresa de e-mail programe@bjiasi.ro; e-mailul va conține numele și prenumele participantului și vârsta.

Data limită este 2 decembrie 2020.

Fotografiile care vor surpinde cel mai bine tema propusă și corecte din punct de vedere tehnic vor fi premiate.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul unei „festivități de premiere”, care se va desfășura online, pe pagina de facebook a Bibliotecii, marți, 8 decembrie 2020, începând cu ora 14.00.

Toți participanții vor primi diplome în format electronic.

Vă așteptăm într-un număr cât mai mare și nu uitați – FIȚI CREATIVI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here