Acasă Sediul central TIME TO MOVE: Valori europene în mișcare

TIME TO MOVE: Valori europene în mișcare

15
0

Joi, 7 octombrie 2021, în cadrul Campaniei Time to Move, a avut loc întâlnirea online cu tinerii elevi ai clasei a VIII-a de la Școala Gimnazială Popricani din Județul Iași, sub genericul: TIME TO MOVE: Valori europene în mișcare. Au fost identificate și clarificate semnificațiile corecte ale valorilor europene în cadrul Modulului Euroclassis, Euro-participare: Valori europene. Multiplicatorul Eurodesk împreună cu doamna bibliotecara de la Biblioteca Publică Popricani, Mihaela Tanasă și doamna profesoară Gabriela Vasiliu de la Școala Gimnazială Popricani, partenerii noștri în acest eveniment, au animat și coordonat activitățile celor 5 grupe de tineri în construirea piramidei valorilor europene. Deși discuțiile în interiorul grupelor au fost încinse, s-a reușit construirea unei piramide commune a acestor valori pe care tinerii sunt hotărâți să le aplice conștient în viața de zi cu zi.

Toți tinerii elevi au primit materialele promoționale dedicate Campaniei Time to Move constând în pixuri, sacoșe de pânză, vederi, rigle etc. de la Eurodesk România prin intermediul Multiplicatorului Eurodesk din Iași și prin efortul dnei Mihaela Tanasă care s-a deplasat special la Iași pentru a le prelua.

Mulțumirile mele se îndreaptă cu recunoștință pentru eforturile depuse în reușita acestui eveniment către doamnele profesoare Gabriela Vasiliu și Carmina Mereuță și către colega mea, Mihaela Tanasă de la Biblioteca Publică Popricani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here