Acasă Sediul central TIME TO MOVE: Oportunități pentru tineri 2021-2027

TIME TO MOVE: Oportunități pentru tineri 2021-2027

22
0
În ziua de 12 octombrie 2021, în cadrul Campaniei Time to Move, a avut loc întâlnirea online, pe Platforma ZOOM, cu tinerii elevi de liceu din Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Iași, Liceul Teoretic „Al.I. Cuza” din Iași, Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Iași și Liceul Teoretic „Miron Costin” din Iași, clasele a IX-a, a XI-a și a XII-a, sub genericul: TIME TO MOVE: Oportunități pentru tineri 2021-2027. Multiplicatorul Eurodesk, Aurica Dvoracic, le-a prezentat tinerilor liceeni Proiectele de mobilitate în Programul Erasmus+, Proiectele de participare, Corpul European de Solidaritate, DiscoverEU, Parteneriatele pentru cooperare, Parteneriatele la scară mică, cele două tipuri de proiecte în cadrul Corpului European de Solidaritate, de voluntariat și de solidaritate.

După terminarea sesiunii de informare online, tinerii au adresat întrebări atât pe chat cât și pe telefonul multiplicatorului Eurodesk.

Mulțumirile mele se îndreaptă cu recunoștință pentru eforturile depuse în reușita acestui eveniment către colega mea, Mihaela Tanasă de la Biblioteca Publică Popricani, partener în acest proiect și nu în ultimul rând către fiecare dintrei tinerii liceeni care și-au dorit să afle ce oportunități au în perioada 2021-2027.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here