Acasă Filiala „Ion Creangă” Teatru de Păpuși VESELICA: „Veronica și traista fermecată”

Teatru de Păpuși VESELICA: „Veronica și traista fermecată”

77
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu ONG-urile: Asociația Club Kiwanis Iași Team coordonată de președinte, Evelin Nicoleta Stratica și Clubul ”Tineri de Succes” Iași, co-fondator, Irina Olariu vă invită vineri, 30 iulie 2021, ora 10,00 să vă delectați cu Teatrul de Păpuși VESELICA: „Veronica și traista fermecată” la Filiala Ion Creangă (Casa Sindicatelor, Bd. Socola nr.34 ).

Proiectul de vacanță este dedicat tuturor cititorilor, copiilor și familiilor îndrăgostiți de teatru, carte, educație și dezvoltare personală spre cunoaștere și relaxare pe timpul verii în spațiul bibliotecii publice.

Proiectul VESELICA este singura Asociație din România care sprijină tinerii să-şi descopere unicitatea şi să devină: „DE SUCCES!” Succesul: O STARE de A FI! Proiectul Veselica spune povești în grădinițe, locuri de joacă și la evenimente destinate copiilor și adulților!

Piesa de teatru este regizată (păpuși create de Irina Olariu) și montată de Irina Olariu, scenariul este adaptare după “Veronica” din filmul “Veronica” iar interpretarea este asigurată de coordonatorul și actrița amator, Irina Olariu.

Fiecare participant trebuie să aibă permis de acces la biblioteca județeană și să se înscrie la următorul link:[https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqfISevTg6pCykJBJmhKX0EM2QjAXxzcKUPBpUSQTH5ElX-w/viewform  ].

 

Organizatorul evenimentului își asumă responsabilitatea respectării normelor epidemiologice iar participanții să poarte mască de protecție pe parcursul evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here