Acasă Sediul central SUSPENDAREA TOTALĂ A ACTIVITĂȚII CU PUBLICUL

SUSPENDAREA TOTALĂ A ACTIVITĂȚII CU PUBLICUL

534
0
ANUNȚ • MĂSURI DE PREVENȚIE CORONAVIRUS (COVID-19)

Decretarea stării de urgență pe întreg teritoriul României

SUSPENDAREA TOTALĂ A ACTIVITĂȚII CU PUBLICUL

 

Având în vedere decretarea stării de urgență pe întreg teritoriul României, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași își suspendă toate serviciile de relații cu publicul de la sediul central și filiale până la data de 31 martie 2020.

Publicațiile împrumutate de la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” (sediul central și filiale), care au ca termen de restituire această perioadă, vor fi prelungite automat.

Menționăm că pentru această perioadă nu se percep penalități de întârziere.

Vă rugăm să consultați site-ul www.bjiasi.ro înainte de a vă deplasa la bibliotecă.

Pe pagina de Facebook a bibliotecii https://www.facebook.com/biblioteca.j.iasi/ găsiți recomandări de activități pentru copii, baze de date cu acces gratuit, site-uri cu cărți gratuite etc.

Pentru a fi la curent cu evoluția situației, vă recomandăm să vă informați din surse oficiale: Ministerul Sănătătii, Ministerul Afacerilor Interne, Departamentul pentru Situații de Urgență, Direcția de Sănătate Publică.

Pentru recomandări și alte informații apelați linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.

Centrul de Urgențe Sociale din Iași oferă suport persoanelor aflate în auto-izolare / carantină. Numărul de telefon al dispeceratului: 0757110243, program între orele 09.00 – 20.00. Mai multe detalii pe: https://www.facebook.com/CentrulDeUrgenteSociale/.

Evitați contactul cu alte persoane pentru a nu le expune la riscul de infectare. Transmiterea infecției de la persoane asimptomatice este posibilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here