Acasă Articole recomandate Strategia de Transformare Digitală a Județului Iași

Strategia de Transformare Digitală a Județului Iași

56
0

Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020 finanțează elaborarea „Strategiei de Transformare Digitală a Județului Iași” pe perioada 2023-2030.

Obiectivul general al Strategiei îl reprezintă creșterea calității vieții cetățenilor și a prosperității județului prin intermediul digitalizării, în concordanță cu politice publice din domeniu și cu planurile de dezvoltare la nivel regional și național.

Procesul de elaborare a Strategiei de Transformare Digitală a Județului Iași include și un demers de consultare a cetățenilor care locuiesc în municipiul Iași și în localitățile din aria de acoperire a județului, pentru a identifica principalele provocări de dezvoltare și coerență care trebuie abordate, astfel încât să faciliteze comunicarea cetățean – instituție publică. Interesul echipei de proiect este de a contura o imagine de ansamblu reală a dinamicii organizaționale și multi-instituționale din județul Iași și de a identifica provocările de dezvoltare instituțională relevante și actuale, în raport cu nevoile cetățenilor, în contextul digitalizării.

Prin completarea acestui chestionar ne ajutați să înțelegem nivelul și necesitățile de digitalizare din județul Iași. Rezultatele studiului vor permite îmbunătățirea procesului de transformare digitală a județului. Durata estimată pentru completarea chestionarului este de aproximativ 10 minute.

Chestionarul pentru cetățeni:

https://forms.gle/gmRgN2JiMctNPav1A

Chestionarul pentru organizațiile private:

https://forms.gle/4nHnWneMHBTr6iEcA

Chestionarul pentru instituții publice:

https://forms.gle/EdiApGdE3bYBiZfs7

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here