Acasă Articole recomandate START „Biblioteca de vacanță” 2022

START „Biblioteca de vacanță” 2022

486
0

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași relansează, după doi ani de pauză, programul destinat copiilor și tinerilor: „Biblioteca de vacanță”.

Activitățile vor demara începând cu data de 14 iunie 2022 și se vor desfășura la sediul central și la cele cinci filiale.

Am alcătuit o ofertă care credem că va fi pe placul celor mai tineri utilizatori și, implicit, al părinților. Activitățile propuse se bazează pe interactivitate și urmăresc în aceeași măsură stimularea imaginației, dezvoltarea culturii generale și a abilităților sociale, cât și petrecerea timpului liber alături de copii de aceeași vârstă, cu aceleași preocupări.

Paleta de activități este generoasă și cu siguranță fiecare copil va găsi în lista de activități propuse cel puțin una care să îl captiveze. Vârsta minimă recomandată pentru majoritatea activităților este de 6 ani.

Pentru o bună organizare, vă rugăm să vă înscrieți la numerele de telefon indicate la fiecare activitate.

 

Informații pe larg despre toate activitățile derulate de bibliotecă găsiți pe site-ul bibliotecii www.bjiasi.ro, conținutul fiind actualizat în timp real.

Participarea la toate activitățile organizate de bibliotecă este GRATUITĂ, dar este condiționată de deținerea unui permis de intrare valabil, permis care se eliberează gratuit pentru toate categoriile de vârstă.

Pentru informații suplimentare puteți contacta Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași pe e-mail, la adresa contact@bjiasi.ro sau telefonic, la numerele indicate la fiecare activitate.

 

În TABEL sunt prezentate activitățile pe luna iunie, urmând ca la finalul lunii să fie postate cele din iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here